آیا می توان فناوری مایکروویو را برای سرد کردن غذا به کار برد؟

اگر چه ماکروویو می تواند پیتزای یخ زده ای را تنها ظرف چند دقیقه به غذایی خوشمزه تبدیل کند، اما نمی تواند بستنی خوشمزه شما را از آب شدن نجات دهد. مایکروویو برای پختن غذا از تبدیل ولتاژ برق به امواج پر انرژی الکترو مغناطیسی استفاده می کند. مولکول های موجود در غذا که عمدتا مولکول های آب و چربی هستند این انرژی را دریافت می کنن و با سرعت بالا شروع به جنبش می کنند. این حرکت سریع مولکول ها باعث ایجاد حرارت و در نتیجه گرم شدن غذای اطرافشان می شود. اما این حرکت سریع مولکول ها باعث ایجاد حرارت ور در نتیجه گرم شدن غذای اطرافشان می شود. اما متاسفانه این عملیات یک طرفه است. مایکروویو ها تنها می توانند به اتم ها سرعت بخشند و نمی توانند باعث آهسته شدن حرکت آنها شوند.