+
۱

طرز تهیه فسنجان به دو روش گوشت قرمز و مرغ | سلامت دات لایف (اینجا کلیک کنید)

طرز تهیه فسنجان به دو روش گوشت قرمز و مرغ | سلامت دات لایف

فسنجان غذای خورشتی ایرانی است و مهمترین مواد لازم خورشت فسنجان گردو ، رب انار و گوشت قرمز یا مرغ است. فسنجون از قدیمیترین غذاهای ایرانی محسوب می‌شود و در دوران ساسانیان، به مناسبت پایان زمستان و شروع بهار در ماه اسفند و مراسم نوروز پخته می شده است. فسنجون در تمام مناطق ایران پخته می شود ولی فسنجان شمالی شهرت بیشتری دارد. گفته می شود که فسنجون یا همان فسنجان دگرگون شده واژه اسفندگان است. با ما همراه باشید در طرز تهیه فسنجان به دو روش گوشت قرمز و مرغ

همانطور که گفته شد این غذای سنتی به شکل ها و سلایق مختلف در شهرهای کشور خوبمان پخته می شود. مثلا در شمال کشور معمولا از گوشت پرندگان شکار شده برای پختن فسنجان استفاده می کنند و طعم آن ملس هست، اما در مناطق مرکزی ایران و جنوبی از گوشت قرمز بصورت ریش ریش شده و یا قلقلی استفاده می کنند و طعم آن در برخی نقاط ترش و در برخی نقاط شیرین است.

سرآشپز سایت سلامت دات لایف امروز برای شما طرز تهیه فسنجان با گوشت قرمز و گوشت مرغ را آموزش خواهد داد. این نکته را یادآور می شویم که طرز تهیه فسنجان شمالی شبیه آموزش ما است تنها فرق آن استفاده از گوشت پرنده های شکار شده است که ما مرغ را جایگزین آن کردیم و مردم خوب شمال این غذا را با طعم ملس میل می کنند که این مورد سلیقه ای هست و شما هم می توانید با کم و زیاد کردن رب انار این طعم را بدست آورید.
برای خواندن متن کامل این آموزش آشپزی به لینک زیر مراجعه کنید.

http://salamat.life/ازدواج-و-خانواده/خانه-سالم/آشپزی-غذای-سالم/طرز-تهیه-فسنجان-روش-گوشت-قرمز-مرغ

 

رای دهندگان

salamat  

1 دیدگاه

توسط f4r0kh در 2524 روز قبل.
0
0
لایک