دانشمندان با مطالعه توالی DNA و RNA غذاهای معروف سعی کردند دریابند که کدام ویژگیها موجب سالم ماندن غذا میشود و این خصوصیات چگونه تحت تاثیر میکروارگانیسمهای خارجی و دیگر عوامل قرار میگیرد.
سال گذشته، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا تشخیص داد، از هر شش نفر، یک نفر مبتلا به بیماری ناشی از محصولات غذایی میشود که منجر شده 128 هزار بیمار بستری، 3 هزار مرگ و بار اقتصادی 80 میلیارد دلاری به بار آید.
خانه
» تکنولوژی در زندگی »
سلامت »
کشف توالی DNA و RNA ترکیبات غذاها برای پیشگیری از بیماریها | نیکو
دلیل گزارش دادن این مطلب:
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
دیدگاهتان را بنویسید