+
۱

کشف توالی DNA و RNA ترکیبات غذاها برای پیشگیری از بیماری‌ها | نیکو (اینجا کلیک کنید)

کشف توالی DNA و RNA ترکیبات غذاها برای پیشگیری از بیماری‌ها | نیکو

دانشمندان با مطالعه توالی DNA و RNA غذاهای معروف سعی کردند دریابند که کدام ویژگی‌ها موجب سالم ماندن غذا می‌شود و این خصوصیات چگونه تحت تاثیر میکروارگانیسم‌های خارجی و دیگر عوامل قرار می‌گیرد.


سال گذشته، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا تشخیص داد، از هر شش نفر، یک نفر مبتلا به بیماری ناشی از محصولات غذایی می‌شود که منجر شده 128 هزار بیمار بستری، 3 هزار مرگ و بار اقتصادی 80 میلیارد دلاری به بار آید.

 

رای دهندگان

isohome  

دیدگاهتان را بنویسید