+
۱

یازده ماده ی جایگزین در ترکیبات کیک پزی | نیکو (اینجا کلیک کنید)

تا حالا برایتان پیش آمده هنگام آشپزی بعضی مواد را نداشته باشید و یا به هردلیلی می‌خواهید ماده‌ی دیگری را جایگزین کنید؟ دراین صورت این ویدیو را به هیچ وجه ازدست ندهید.
مواد استفاده شده عبارتند از: شکر قهوه‌ای، کره، باترمیلک (مایع باقی مانده پس از گرفتن کره از خامه)، آرد خود پف کن، خامه ی تارتار، شیر غلیظ‌ شده توسط تبخیر، شربت ذرت، آبلیمو، شیره‌ی قند، ماست، خامه‌ی غلیظ شده (heavy cream) برای مشاهده ی معادل های این مواد، ویدئو را ببینید.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید