+
۱

چرا نانوایان بر روی نان، کنجد می ریزند؟ (اینجا کلیک کنید)

چرا نانوایان بر روی نان، کنجد می ریزند؟

میتوان به ارزش غذایی نان‌های کنجدی نیز اشاره کرد به گونه ای که اگر کنجد استفاده شده در نان، از کیفیت بالایی برخوردار باشد، قطعاً ارزش غذایی نان را افزایش می‌دهد و توصیه می‌شود که هموطنان از نان‌های کنجدی استفاده کنند.
اما اگر کنجد یا خود نان دچار سوختگی شود، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد و حتی می‌تواند سرطانزا نیز باشد.زمان مناسب برای پخت کنجد را 3 تا 4 دقیقه است و در تهیه نان کنجدی حتماً به سلامت کنجداستفاده شده در آن توجه شود

 

رای دهندگان

yazdit  

دیدگاهتان را بنویسید