+
۱

طرز تهیه آش و ماست خوشمزه شیرازی | راهنمای تور گردشگری سفر بلیط (اینجا کلیک کنید)

طرز تهیه آش و ماست خوشمزه شیرازی | راهنمای تور گردشگری سفر بلیط

ابتدا گوشت را در پیازهای حبه قندی و یا ریزتر خورد شده تفت میدهیم‌و بعد نخود و گوشت را در زودپز میپزیم به اندازه یک ساعت بستگی به نوع گوشت و‌نخود دارد ؛ توجه داشته باشید آب آن را زیاد کنید که بعدا از آن استفاده میشود؛ مقداری نمک‌هم به آب گوشت اضافه میکنیم؛

اصلا ادویه لازم ندارد چون آش باید رنگ سفید داشته باشد؛ بعد از پخت برنج را که از قبل خیس داده بودیم در آب آبگوشت به صورت کته ای میپزیم و آب آن را دوبرابر حد معمول می کنیم تا بسیار نرم شود ۰/۵ ساعت برای پخت برنج کافی است ؛ آب و نخود را به برنج پخته شده اضافه کرده و شعله ی گاز را کم میکنیم تا خوب بپزد و هر از گاهی به آن سر زده و هم میزنیم تا دو ساعت به طوری که خوب جا بیفتد سپس در آخر سیرموک خشک خرد شده و پونه را به آن اضافه کرده تا یک ربع میگذاریم بپزد ؛ و در نهایت گوشت ریش شده را به آن اضافه کرده و ماست را اضافه میکنیم و شعله را پس از یک بار جوشیدن آش خاموش میکنیم.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید