ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و زرده آن را از سفیده بطور کامل جدا کنید ، زرده های تخم مرغ را با هم زن کاملا بهم بزنید ، هم زدن تخم مرغ ها از نکات حساس آشپزی است چرا که اگر کم آنها را بهم بزنید بوی تخم مرغ در خوراکیهای شما باعث اذیت خواهد شد ولی با همزدن زیاد میتوانید آن بو را رفع کنید .پس از کامل هم زدن تخم مرغ ها میزان شکر لازمه را که ترجیحا اگر قند آسیاب شده باشد بهتر حل خواهد شد و یک لیوان شیر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و درون یک ظرف فلزی یا شیشه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد بصورت یک کارامل در بیاید ...
رای دهندگان
بهترین آموزش های برنامه نویسی
توسط فرخ ابراهیمی نژاد مدیر موسس لینک پددوره های در حال ثبت نام
ورود به جشنواره و دیدن تمام دوره ها
دورهی نخبهی طراحی و برنامه نویسی وب
دوره ی آموزشی 0 تا 100 php و mysql
آموزش برنامه نویسی برای نوجوانان دوره از راه دور و آنلاین
آموزش SEO
1 دیدگاه