+
۱

جادوگرانی به نام کیک‌های اسفنجی! (اینجا کلیک کنید)

جادوگرانی به نام کیک‌های اسفنجی!

کیک اسفنجی از آرد، شکر و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. آن‌قدر تخم‌مرغ را می‌زنند تا کف کند. سپس از همین خاصیت خمیر کیک را آماده می‌کنند. نام این کیک را از اسفنج دریایی گرفته‌اند. چون وقتی این کیک بریده می‌شود مانند اسفنج دریایی بافت آن از تعداد خیلی زیادی حباب‌های هوایی تشکیل شده است. معمولا این کیک پس از پخ...

 

رای دهندگان

NUTRA  

دیدگاهتان را بنویسید