+
۱

شرایط گرفتن معافیت کفالت مادر مطلقه ۹۶ - ۹۷ (اینجا کلیک کنید)

شرایط گرفتن معافیت کفالت مادر مطلقه ۹۶ - ۹۷

با توجه به طولانی بودن مدت خدمت سربازی و سخت بودن دوران خدمت سربازی بسیاری از مشمولین خدمت سربازی در تلاش هستند که بتوانند از خدمت سربازی معاف شوند اما متاسفانه به دلیل نداشتن اطلاعات کامل در خصوص چگونگی گرفتن معافیت کفالت خدمت سربازی موفق نمی شوند.انواع معافیت کفالت عبارتند از:1)معافیت کفالت مادر 2)معافیت کفالت پدر 3)معافیت کفالت جد و ... یکی از مهم ترین معافیت های خدمت سربازی گرفتن معافیت کفالت مادر مطلقه میباشد که مشمولین خدمت سربازی میباست جهت کسب اطلاعات کامل در خصوص نحوه گرفتن معافیت کفالت معافیت کفالت مادر مطلقه با مشاورین سامانه صدای مشاور تماس حاصل فرمایند





---------

"سامانه صدای مشاور تحصیلی"

مشاوره دهنده تخصصی معافیت کفات خدمت سربازی 96 97

برای تماس با مشاورین ما کافیست از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

--------





شرایط معافیت کفالت مادر مطلقه



مشمول میبایست تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال که والدین آنان از هم جدا شده اند، برای دریافت معافیت کفالت دائم باید ۳۰ ماه از زمان ثبت واقعه طلاق والدین، گذشته باشد. تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال سالم در صورت جدایی مادر از همسر می تواند از معافیت کفالت استفاده کند.پس از ثبت واقعه طلاق ابتدا برای مشمول معافیت موقت صادر می شود و پس از گذشت ۳۰ ماه از زمان طلاق، معافیت دائم صادر خواهد شد این درحالی است که شرایط معافیت، بعد از این مدت (از جمله تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال) استمرار داشته باشد.

از آنجا که برخی اقدام به طلاق صوری می کردند بنابراین براساس قانون جدید مصوب سال ۱۳۹۰، مقرر شد تا شرط اصلی برای معافیت دائم، گذشت ۳۰ ماه از زمان ثبت طلاق باشد این درحالی است که در گذشته از زمان ثبت، معافیت قابل اجرا بود. مادران فاقد همسر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی (فوت یا طلاق) اگر دارای چند فرزند ذکور باشند، یکی از فرزندان آنها می تواند از خدمت معاف شود به شرط آنکه برادر دیگرش از معافیت کفالت استفاده نکرده باشد.





شرایط-گرفتن-معافیت-کفالت-مادر-مطلقه-96 - 97

شرایط عمومی گرفتن معافیت کفالت 96 97



۱-تنها فرزند نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نیست.

۲-تنها فرزند مراقب یا نگهدارنده فاقد شوهر

۳-تنها برادر تنی سرپرست خواهر مجرد فاقد پدر

۴-تنها برادر سرپرست برادری که،قادر به اداره امور خود نیست.

۵-تنها نوه مراقب یا نگهدارنده پدر بزرگ و مادر بزرگ

۶-مشمولی که همسرش فوت کرده و دارای فرزند صغیر است.تا زمانی که ازدواج نکند.
برابر قانون وظیفه عمومی،فرزندان مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی تحت شرایطی از خدمت معاف میگردند.
همچنین فرزندان و خانواده معظم شهدا،اسرا و مفقود الاثرها با در نظر گرفتن قانون،از خدمت معاف می گردند. لذا با عنایت به عدم عمومیت موضوع از ارائه مشروح آن صرفنظر میگردد.

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید