+
۱

آموزش PHP مقدماتی ۹ (پایگاه داده ها) | آقای دانا (اینجا کلیک کنید)

آموزش PHP مقدماتی ۹ (پایگاه داده ها) | آقای دانا

در ساخت تارنمای پویا، یکی از پایه های این کار داشتن پایگاه داده ها است.

نحوه کار تارنمای پویا همان طور که قبلا هم اشاره کردیم به این روش است که کل سیستم بر پایه دو فاکتور اساسی و تعامل آنها عمل می کند: زبان پی اچ پی و پایگاه داده ها. به این ترتیب که پی اچ پی داده ها را در اختیار گرفته و بعد آنها را با ارتباط با زبان SQL در پایگاه داده ها انبار می کند.

ارتباط پی اچ پی با پایگاه داده ها به دو عمل ثبت داده ها در آن، برای نگهداری، و خواندن داده ها، برای انجام عملیات های تعریف شده، و در آخر نمایش خروجی است. البته پی اچ پی عملیات نمایش را به کمک برچسب های اچ تی ام ال انجام می دهد.
پی اچ پی قابلیت کار با انواع پایگاه داده ها را دارد. به طور مثال MySQL و Oracle و… . در این دوره به خاطر رایگان بودن MySQL و تعامل خوب و راحت آن با پی اچ پی، ما از پایگاه داده های MySQL استفاده می کنیم.

پایگاه داده ها MySQL
این پایگاه داده ها بر طبق تارنمای MySQL، مشهورترین پایگاه داده های منبع باز (Open Source) است که عموما توسط پی اچ پی استفاده می شود. شیوه نگهداری داده ها در MySQL به این طریق است که داده ها در آبجکت های (object) به نام جدول انبار می شوند. جدول یک مجموعه ای از داده های مرتبط با هم را در سطرها و ستون ها نگهداری می کند.

جدول Table
تعریف جدول همان است که در ذهن دارید؛ یک مستطیل که دارای سطر و ستون بسیاری است. هر پایگاه داده ها برای انبار کردن داده ها نیاز به ساخت جدول دارد که هر جدول با نام مشخصی باید ساخته شود. بعد از نامگذاری و ساخت جدول باید ستون ها را که معرف نام و نوع هر داده هستند، مشخص کرد. به جدول زیر توجه کنید:

 

رای دهندگان

دیدگاهتان را بنویسید